INVESTIRAJTE V DOLGOROČNE REŠITVE

IN POZDRAVITE BOLJŠI JUTRI!

Sem po operaciji hrbtenice. Vodna postelja je za hrbteničarje idealna, to je moja izkušnja. Med ležanjem v vodni postelji pritiskov na občutljive dele hrbtenice ne čutim. Ker je ležišče ogrevano, v spalnici ni potrebno kuriti. Zrak je zato svež in ne presuh, blagodejno vpliva na dihala, nenazadnje se prihrani tudi pri ogrevanju stanovanja.

Vedno sem imel težave pri spanju na klasičnem ležišču. Bolečine v križu, vratu in vedno neprespan. Sedaj, ko spim na vodni postelji, je vse to minilo. Zbudim se brez bolečin, spočit in naspan, skratka počutje je enkratno! Vedno ko med prjatelji pogovor nanese na spanje, svetujem vodno posteljo in konec bo njihovih težav in strahu pred nočjo. Nikoli je ne bi menjal za drugo ležišče.

Pred desetimi leti so se mi pojavile hude bolečine v hrbtenici. Po vseh terapijah se stanje ni kaj bistveno spremenilo. Poskusila sem z vodno posteljo. Od takrat se v vseh teh letih bolečine niso več pojavile!

Pomladite se s tibetanskimi vajami

Ste že slišali kdaj za tibetanske vaje oz. tibetanske obrede? Zgodovinarji domnevajo, da gre za preko 2,500 let stare vaje tibetanskih menihov. Vaje predstavljajo odlično možnost za rutinsko vadbo, ki vas bo poživela in vam dala veliko življenjske energije.
moski-teka-telovadba

Telovadimo vsak dan

Vsak dan najmanj 1 uro preživimo na svojem telefonu ali računalniku in brskamo po spletu, v avtu presedimo od pol ure do preko dveh ur, poležavamo nekaj več kot uro, … zakaj ne bi nekaj časa izkoristili tudi za dinamično fizično aktivnost, ki nas bo napolnila z energijo
Vodne-postelje-zagotavljajo-odličen-spanec

Zakaj so vodne postelje imeli že Perzijci?

Podatki govorijo, da so na vodnih posteljah spali že Perzijci okrog leta 3600 pr. n. št. Takšen podatek priča o tem, da je res nekaj na tem, da vodne postelje ponujajo odličen spanec. Poglejmo zakaj!
Izberite primerno ležišče zase.

Pomembno je, na čem spimo!

Naš vsakdan je napolnjen z različnimi aktivnostmi, ki zapolnjujejo čas povprečno od 8. do 23. ure zvečer. In kaj delamo v vmesnem času? Ljudje v povprečju spimo 26 let v življenju! Po tem takem smo vsi prave Trnjulčice
Par spi z nasmehom

Na kakšnem vzglavniku spite?

Če se zbujate s stalnimi bolečine v vratu, bi bilo pametno razmisliti o menjavi vzglavnika. Na njem namreč preživite kar 6-8 ur na dan. Privoščite svoje vratu najboljšo oporo tudi med spancem!
Nosečnica leži

Bolečine v križu med nosečnostjo preprečite s podporno blazino

Najlepše obdobje v ženskem življenju spremlja polno sprememb in majhnih težavic, ki dnevno pestijo nosečnice. Strokovnjaki med nosečnostjo priporočajo uporabo posebnih podpornih blazin.